💋Välkommen till noeifevo:s officiella webbplats
NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS
NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS
NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS
NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS
NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS

NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS

€299,95
€499,95
Betala ut

26 artiklar kvar i lager

Säker Utcheckning garanterat

trus
  • Kostenloser Versand:
    Versand aus Europa mit DHL

  • 24-Monats Garantie:
    Erbringung professioneller technischer Dienstleistungen

  • 30 Tage Rückgabe:
    Rückgabe innerhalb von 30 Tagen zum Umtausch

  • Sonderrabatt:
    Regelmäßiger Verkauf von Produkten

Dela med sig:

Whatsapp: Contact us

Beskrivning

Recensioner

Zusätzliche Informationen

Nyckelfunktioner

[Extremt låg vikt och dubbel hög användbar kapacitet]: 12V batteri väger endast 10 kg, hälften av vikten och erbjuder dubbel kapacitet jämfört med samma stora AGM -batterier.
[100A BMS] Vårt 12-volt litiumbatteripaket är installerat med 100a BMS, som kan skydda litium 12 V från överbelastning, kortslutning och överhettning för att undvika ett misslyckande med litium 12 V och säkerställa säkerhetsgaranti.
[Frälsare i långsiktiga kraftfel] Under strömavbrott orsakade av åskväder eller naturkatastrofer är stora elreserver viktiga för att upprätthålla det dagliga livet. LifePo4 Litium Battery 12V 100AH ​​är en stor energilagringsanordning som kan anslutas till solpaneler för att bilda ett oberoende, självförsörjande system som är separerat från kraftnätet.
[Lägre energikostnader och den högsta genomströmningen] Litiumbatteriet 12V erbjuder 4000 + cykler och 1280Wh energi. Perfekt för RV, båt eller soluppsättning, camping, båt, hänge, etc. Ett 12V 100AH ​​LifePo4 -batteri rekommenderas för en 30 £ trasande trollingmotor.

Specifikationer
Modell: 12V 100AH ​​LifePo4 -batteri
Nominell spänning: 12,8 v
Namn Kapacitet: 100Ah (0,2 C Last 0,5 C Lossning)
Rekommenderad laddningsström: 20A
Kontinuerlig lossning av elektricitet: 100A
Aktuell urladdning Elektricitet: 200A (3s)
BMS: 100A
Kan stödja nominell utgång från motorn: 1280W
Maximal serie spänning: 51,2 V (12,8 V * 4)
Maximal parallell kapacitet: 400AH (100AH* 4)
Driftsspänningsområde: 10.0 V-15.6 V
Livet: 4000 cykler eller mer
Kopieringstemperatur: 0 ~ 55 ° C
Urladdningstemperatur: -20 ~ 55 ° C
Lagrad mperatur: 10 ~ 35 ° C
Vikt: Över ≤ 10 kg
Storlek: 330*172*215MMmm/vana

Paketlista
1 * Batteri (ingen laddare ingår)



Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Viktor
Perfect basic battery

Nopea toimitus Suomeen (viikossa). Erittain kevyt 9,7kg ja tehokas peruskama 5 vuoden takuulla. 19 tunnin ja 5 ampeerin rasituksessa antoi 97% nimellistehoa pitämällä 12V ja loput 3% 10V asti. Siis se antaa melkein kaikki 100Ah työjännitellä. Pitää vain muista, että sitä ei saa ladata pakkasella, ja pitää ajaa moottorit (niin kuin Minnkota) 85% teholla täysin ladatulla akulla (>13V). Miinukselle voi sanoa, että akun display ikkuna ei toimi (vaihto on luvattu) ja oma laturi vähän äänekäs (vaikka tehokas).

Fast delivery to Finland (one week). Extremely light 9.7kg and powerful basic battery with 5 year warranty. In 19 hours and 5 amps discharging the battery gave 97% of the nominal power keeping 12V, and it gave the remaining 3% down to 10V. So, it gives almost all 100Ah capacity at working voltage. Just remember that it should not be charged in frost, and you should drive motors (like Minnkota) with 85% power on a fully charged battery (>13V). Cons: the battery's display window does not work (reparation is coming) and its own charger is a bit loud (while effective).

H
Heikki Lindholm

ok

r
ramiar
Bin sehr zufrieden und werd eventuell noch mehr bestellen

Lieferung war extrem schnell. Empfehle dazu das passende Ladegerät vom gleichen Hersteller zu verwenden. Bin sehr zufrieden und werd eventuell noch mehr bestellen

Produktförsäljare
Produkttyp
Produktkollektioner

Vanliga frågor Frågor

Hur lång tid tar det att få min beställning?

1. Beställningshanteringstiden är 1-3 arbetsdagar för alla produkter.
2.Tyskland, Österrike: Leverans inom 1-3 dagar
3.EU-länder: Leverans inom 3-7 dagar

Vad sägs om en garanti?

1. LIFEPO4 batteripaket 5 år. 2. EEV-laddare och batteriladdare 1 års garanti. Kontakta oss för ytterligare garantidetaljer

Nach der Rückkehr, wenn ich Geld zurückbekommen kann?

1. Normal 3~7 arbetsdagar. Varierar beroende på betalningsmetod
TILLBAKA TILL TOPPEN
NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS

NOEIFEVO N100 12V 100AH litiumjärnfosfatbatteri LiFePO4-batteri med 100A BMS

€299,95